ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑΤΑ

*Επιθυμώ Βεβαίωση Ταξιδίου για κάθε νόμιμη χρήση (συνήθως ασφαλιστικά ταμεία ή είσπραξη εξόδων από υπηρεσία κα):
 

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε κάθε νόμιμη βεβαίωση του ταξιδιού σας και σύμφωνα πάντα με τα νόμιμα παραστατικά που ήδη σας έχουμε παραδώσει με την κράτησή σας.
Σε κάθε περίπτωση να γνωρίζετε ότι :
Μαζί με την ΑΠΕ(απόδειξη πώλησης εισιτηρίου) που σας παραδίδουμε με την αεροπορική κράτηση πρέπει να φυλάγετε και τα boarding pass που σας παραδίνει η αεροπορική εταιρία στο αεροδρόμιο για την επιβίβασή σας στο αεροσκάφος όπου αναφέρετε η έξοδος αναχώρησης και η αρίθμηση της θέσης σας.
Επικοινωνήστε με email   [email protected] και η εξυπηρέτηση πελατών θα σας στείλει την βεβαίωση που θέλετε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
*Πώς να έχω ειδική διατροφή κατά την αεροπορική μου πτήση:
 
 Με email   [email protected] παράκληση να ενημερώσετε αν χρειάζεστε ειδικό γεύμα κατά την διάρκεια της αεροπορική σας πτήση και ειδικά αν έχετε κάποια αλλεργία ή αν είστε διαβητικός ή διατροφή χαμηλή σε λιπαρά  κα.
Την υπηρεσία αυτή μπορείτε να μας στην ζητήσετε πριν και μετά την αεροπορική σας κράτηση στο fly4u.gr
Η εξυπηρέτηση πελατών θα επικοινωνήσει με την αεροπορική εταιρία και θα σας ενημερώσει άμεσα.
 
*Πώς να πάρω μαζί μου στην αεροπορική μου πτήση και το κατοικίδιο ζωάκι μου:

 Τα κατοικίδια ζωάκια συνήθως είναι αποδεκτά στις πτήσεις των αεροπορικών εταιριών στην καμπίνα του αεροπλάνου ή στον χώρο των αποσκευών του εκτός από επικίνδυνα ζώα ή προστατευόμενα είδη ή αν ή χώρα άφιξης δεν δέχεται εισαγωγές κάθε είδους ζώου.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έρθετε σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών της fly4u.gr email   [email protected] και να ενημερώσετε με τα παρακάτω στοιχεία:
-Την ράτσα και το είδος του ζώου.
-Τα κιλά του (ζώου και κλουβιού του)
-Τις διαστάσεις του σάκου του ή του κλουβιού του (ύψος,πλάτος,φάρδος).
Η εξυπηρέτηση πελατών της fly4u.gr αφού κάνει ζήτηση στην αεροπορική εταιρία θα σας ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν για την αποδοχή της μεταφοράς του ζώου και τα κόστη θα πληρωθούν στο αεροδρόμιο στα ταμεία της αεροπορικής εταιρίας.
 
*Επιθυμώ να μου κρατήσετε ξενοδοχείο σε μία στάση του αεροπορικού μου ταξιδίου ή ξαφνικά χρειάζομαι κράτηση ξενοδοχείου:
 

Παράκληση να επικοινωνήσετε μαζί μας με email   [email protected] αν είστε κοντά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή με sms στο στα τηλέφωνα WIND 6973667292-COSMOTE 6980810236-VODAFONE 6944310855 ή αν είστε στο εξωτερικό 00306973667292 και να μας δώσετε στοιχεία της τοποθεσίας που βρίσκεστε για να προβούμε στην κράτηση του ξενοδοχείου σας.
 
*Ταξιδεύω για την Αυστραλία,τι πρέπει να κάνω για την βίζα.τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;
 
Η έκδοση βίζας για την Αυστραλία ισχύος 3 μηνών μόνον γίνετε δωρεάν από την εξυπηρέτηση πελατών της fly4u.gr εφόσον τα εισιτήριά σας έχουν εκδοθεί από την fly4u.gr.
Πρέπει να επικοινωνήσετε με email   [email protected] στείλτε μας φωτοτυπίες τα διαβατήρια των επιβατών ή να μας τα στείλετε φωτοτυπίες ταχυδρομικώς.
Αν θέλετε να σας εκδώσουμε εμείς την ταξιδιωτική σας βίζα για την Αυστραλία και δεν έχετε εκδώσει αεροπορικό εισιτήριο από την fly4u.gr επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών με email   [email protected] στείλτε μας φωτοτυπίες τα διαβατήρια των επιβατών ή να μας τα στείλετε φωτοτυπίες ταχυδρομικώς.
Με μία χρέωση 20 ευρώ το άτομο η έκδοση της βίζας θα γίνει από την fly4u.gr  και θα εκδοθεί ΑΠΥ για την υπηρεσία που σας παρέχουμε.
Κάθε άλλο είδος βίζας για την Αυστραλία πρέπει να επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία της Αυστραλίας στην Ελλάδα.
Σας γνωρίζουμε ότι τα Ελληνικά διαβατήρια πρέπει να διαθέτουν αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής.
Με διαβατήριο υπηκόου Αυστραλίας μόνον μπορείτε να εκδώσετε αεροπορικό εισιτήριο απλής διαδρομής.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για κάθε βίζα από το site μας  www.fly4u.gr μεταβείτε εδώ  Ταξιδιωτική Βίζα
 
 *Ταξιδεύω για την Αμερική,τι πρέπει να κάνω για την βίζα.τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;
 
Η έκδοση ESTA για την Αμερική ισχύος 3 μηνών μόνον γίνετε από το site μας  www.fly4u.gr μεταβείτε εδώ Ταξιδιωτική Βίζα
Η έκδοση ESTA μπορεί να εκδοθεί δωρεάν από την εξυπηρέτηση πελατών της fly4u.gr για λογαριασμό σας εφόσον τα εισιτήριά σας έχουν εκδοθεί από την fly4u.gr.
Αν θέλετε να σας εκδώσουμε εμείς την ταξιδιωτική σας ESTA για την Αμερική και δεν έχετε εκδώσει αεροπορικό εισιτήριο από την fly4u.gr επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών με email   [email protected] στείλτε μας φωτοτυπίες τα διαβατήρια των επιβατών ή να μας τα στείλετε φωτοτυπίες ταχυδρομικώς.
Με μία χρέωση 20 ευρώ το άτομο η έκδοση της ESTA θα γίνει από την fly4u.gr  και θα εκδοθεί ΑΠΥ για την υπηρεσία που σας παρέχουμε.Μη επιστρέψημη χρέωση.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διαθέτετε πιστωτική κάρτα (δική σας ή συγγενικού σας προσώπου)για τα έξοδα ESTA περίπου 14 ευρώ τα οποία εισπράττει ηλεκτρονικά το Αμερικάνικο δημόσιο και σε περίπτωση μη έγκρισης ESTA δεν επιστρέφονται.
Κάθε άλλο είδος βίζας για την Αμερικής πρέπει να επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία της Αμερικής στην Ελλάδα.
Σας γνωρίζουμε ότι τα Ελληνικά διαβατήρια πρέπει να διαθέτουν αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής και η επιστροφή σας δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 90 ημερών από την αναχώρηση σας.
Με διαβατήριο υπηκόου Αμερικής μόνον μπορείτε να εκδώσετε αεροπορικό εισιτήριο απλής διαδρομής.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για κάθε βίζα από το site μας  www.fly4u.gr μεταβείτε εδώ Ταξιδιωτική Βίζα

*Ταξιδεύω αεροπορικώς  για μία χώρα του κόσμου και θέλω πληροφορίες για βίζα !
 
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για κάθε βίζα κάθε χώρας από το site μας  www.fly4u.gr μεταβείτε εδώ Ταξιδιωτική Βίζα ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε κοντά σας κάθε λεπτό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ