Ασφαλεια Συναλλαγων

Η fly4u.gr διαθέτει τόσο η ίδια όσο και οι προμηθευτές της σύγχρονες  εφαρμογές  για την ασφάλεια και αυτόματη κρυπτογράφηση των προσωπικών δεδομένων των πελατών της κατά την καταχώρησή τους στην ιστοσελίδα της.Κάθε εισαγωγή προσωπικών στοιχείων σας στην ιστοσελίδα μας μπορούν να διαβαστούν μόνον από την fly4u.gr χωρίς αποθήκευση δεδομένων σας .

Το όνομά σας, το email σας , η διεύθυνση σας, ο αριθμός τηλεφώνου ή και ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και ότι άλλο είναι απαραίτητη πληροφορία προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κράτησή σας.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας ούτε στο λογιστικό μας πρόγραμμα από όπου εκδίδουμε τις αποδείξεις σας.

Σε καμία περίπτωση τα στοιχεία σας δεν μεταβιβάζονται σε τρίτα πρόσωπα εκτός των συνεργαζόμενων εταιριών τις οποίες έχετε επιλέξει για να πραγματοποιήσουμε τις κρατήσεις σας και να πραγματοποιήσουμε άλλες εντολές σας οι οποίες εταιρίες είναι διεθνούς κύρους και με την σειρά τους κρυπτογραφούν κάθε πληροφορία που λαμβάνουν από την ιστοσελίδα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παράκληση τηλ. 6973667292.
 

Είμαστε κοντά σας κάθε λεπτό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ