Γενικοι οροι χρησης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Επικοινωνήστε από κάθε σημείο της Ελλάδας με κλήση στο +302321055190. Επείγουσες κλήσεις στο κινητό +306973667292 ή απλά ένα sms δίνοντας μας το τηλέφωνό σας σταθερό ή κινητό,για να μην χρεώνεστε με τηλεφωνικά τέλη και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για κάθε πληροφορία ή κράτησή σας.
Άλλος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας είναι τα e-mail [email protected] .
Για επικοινωνία μέσω Skype μπορείτε να μας βρείτε στο IATROPOULOS2009 ή A.T.T.Team.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα της fly4u.gr ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, σημαίνει ότι ο χρήστης-πελάτης αποδέχεται τους ΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ της και δίνει ρητή εντολή να μεσολαβήσει για κάθε ταξιδιωτική του υπηρεσία και στους προμηθευτές που αναφέρονται και δραστηριοποιούνται εντός αυτής.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ο χρήστης –πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και με την πραγματοποίηση κάθε τουριστικής του υπηρεσίας,δημιουργεί την ανάλογη κράτηση και τέλος την επιβεβαιώνει.Η fly4u.gr με την σειρά της ενημερώνετε και επιβεβαιώνει με e-mail την κράτηση η οποία ήδη βρίσκεται στα συστήματα του προμηθευτή.Ο χρήστης-πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να ελέγχει την ορθότητα των στοιχείων της επιβεβαίωσης.Το ονοματεπώνυμο,εταιρία,ημερομηνία ταξιδίου,ώρες ταξιδίου.Σε περίπτωση λάθους ή αποκλίσεις να ενημερώνει άμεσα την εταιρία μας με e-mail ή τηλεφωνικά,τουλάχιστον δύο 2 ώρες μετά την επιβεβαίωση.Την ημέρα του ταξιδίου,μία με δύο ώρες πριν να παρουσιαστεί στην εταιρία που ταξιδεύει και να έχει μαζί του τις αποσκευές που ορίζει ο προμηθευτής σε ποσότητα και κιλά.Διατηρεί ταυτόχρονα το δικαίωμα η εταιρία να αρνηθεί κάθε συνναλαγή με κάποιον χρήστη-πελάτη αν θεωρήσει ότι απειλείτε η εκτέλεση καλής οικονομικής συναλλαγής μεταξύ των δύο μερών (απάτη πιστωτικής κάρτας,λάθος τιμολόγησης ηλεκτρονικού συστήματος ή παραλείψεως αυτού σε περίοδο αναβάθμισης λογισμικού,ύποπτη τραπεζική συναλλαγή κ.α).Καμία κράτηση έστω και επιβεβαιωμένη δεν ισχύει οριστικά αν δεν έχει εξοφληθεί από τον χρήστη-πελάτη.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Η πληρωμή κράτησης κάθε τουριστικής υπηρεσίας μας μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας ή τηλεφωνικά με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας (βλέπε λογαριασμοί τραπεζών). Για την κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου low cost εταιρείας (easy jet κα),η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μέσω πιστωτικής κάρτας ή τηλεφωνικά με την πιστωτική κάρτα σας αν επιθυμείτε να κάνετε την κράτηση και την αγορά του εισιτηρίου σας μέσω της εταιρείας μας.
Για την κράτηση ξενοδοχείου είναι δυνατή η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή τηλεφωνικά με πιστωτική κάρτα και σε κάποιες περιπτώσεις μέσω κατάθεσης.
Για την κράτηση και αγορά ακτοπλοϊκού εισιτηρίου παράκληση τηλεφωνήστε 2321055190.
Κράτηση τηλεφωνικά δίνει την δυνατότητα κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή των εισιτηρίων σας με email ή fax στην δουλειά ή στο σπίτι σας.
Πριν την εξόφληση η εταιρία δεν υποχρεούται να προσκομίσει τα εισιτήρια ή άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα στον χρήστη.
Η εταιρία δικαιούται να ζητήσει από τον χρήστη-πελάτη κάποιο αποδεικτικό στοιχείο όπως διεύθυνση κατοικίας ή αντίγραφο της πιστωτικής του κάρτας ή απόδειξη κατάθεσης λογαριασμού πριν την οριστική συναλλαγή. Σε κάθε περίπτωση συνιστούμε ο κάτοχος της κάρτας να είναι ο ίδιος και χρήστης-πελάτης.

ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Ο ρόλος της fly4u.gr είναι καθαρά διαμεσολαβητικός και δεν φέρει καμία ευθύνη για ακυρώσεις-αλλαγές προμηθευτών σε θέματα τιμών ή προγραμμάτων ή διαθεσιμότητας (Αεροπορικές εταιρίες,Ξενοδοχεία,Ενοικιάσεις αυτ/των,Κρουαζιέρες κα) αλλά έχει την υποχρέωση να εξυπηρετήσει τον χρήστη όσο το δυνατόν με την καλύτερη λύση,χωρίς χρέωση και επιστροφή της αρχικής αμοιβής της σε περίπτωση ακύρωσης.

Η fly4u.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για:

 Τη μη διαθεσιμότητα της εκάστοτε υπηρεσίας ή προϊόντος από προμηθευτή.

 Λάθη,παραλείψεις, παραβιάσεις ή αρνήσεις του εκάστοτε προμηθευτή.

 Τραυματισμό, θάνατο, καταστροφή περιουσίας ή άλλες ζημιές που μπορούν να προκύψουν από υπηρεσίες του εκάστοτε προμηθευτή.

 Καθυστερήσεις, ακυρώσεις, overbooking, απεργία, ανωτέρα βία που δεν βρίσκονται στον άμεσο έλεγχό της.

 Την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων σε συνδέσμους τρίτων διαδικτυακών τόπων.

 Τις πληροφορίες-φωτογραφίες-υλικό που παρέχονται και δημοσιεύονται από τον εκάστοτε προμηθευτή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Για τους ανωτέρω λογους,παράκληση ο χρήστης να έχει καλή γνώση των όρων συναλλαγής και συμμετοχής του κάθε προμηθευτή,όροι που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της fly4u.gr.

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ - ΠΕΛΑΤΗ

Σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης από τον χρήστη-Πελάτη και κατόπιν συνεννόησης με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών τηλεφωνικά 2321055190 ή με email:[email protected] και σύμφωνα με τους όρους συναλλαγής του κάθε Προμηθευτή,ο χρήστης θα εξυπηρετηθεί με επιπλέον τέλη όπως:

 Αλλαγή αεροπορικού εισιτηρίου εσωτερικού ή εξωτερικού 10 ευρώ.

 Αλλαγή ναυτικού εισιτηρίου εσωτερικού ή εξωτερικού 5 ευρώ.

 Ακύρωση αεροπορικού εισιτηρίου εσωτερικού ή εξωτερικού 10 ευρώ.

 Ακύρωση ναυτικού εισιτηρίου εσωτερικού ή εξωτερικού 10 ευρώ.

 Για κάθε άλλη τουριστική υπηρεσία 20 ευρώ.

Ο χρήστης πρέπει να είναι άτομο άνω των 18 ετών και σύννομος με τις συναλλαγές του internet,χωρίς να προκαλεί βλάβη ή ζημίες στην ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας.

ΕΝΤΥΠΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Ο χρήστης είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την έκδοση και φύλαξη των εγγράφων ταξιδίου (Διαβατήριο,Αστυνομική Ταυτότητα,Βίζες κα)με οποιαδήποτε βοήθεια-πληροφορία από μέρους της fly4u.gr.
 

Είμαστε κοντά σας κάθε λεπτό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ