Online check-in

Online Check-in

Άσχετα αν η πτήση σας είναι με κανονική ή χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία πρέπει:
– Να έχετε επιβεβαιώσει την πτήση σας 48-23 ώρες πριν την αναχώρηση σας στην αντίστοιχη αεροπορική εταιρία ή στην fly4u με το online check in στην αρχική σελίδα μας.

Εδώ σας γνωρίζουμε ότι η fly4u δεν ευθύνεται για κάθε τυχών δυσλειτουργία που υπάρξει κατά την διάρκεια πραγματοποίησης του online check in σας.

ΠΡΟΣΟΧΗΑπό 1/12/2011 το on line check in είναι υποχρεωτικό για την AEGEAN AIR και μάλλον θα το ακολουθήσουν και άλλες αεροπορικές εταιρίες.Και οι χαμηλού κόστους εταιρίες το on line check in το έχουν υποχρεωτικό και μάλιστα τυχούσα παράληψη του μπορεί να σας στοιχίσει αρκετά χρήματα (Rayanair,Easy jet κα).

Απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να διαθέτετε για το online check in είναι:
– Το όνομα ή ονοματεπώνυμο επιβάτη.
– Τον κωδικό κράτησης ή τον αριθμός εισιτηρίου που αναφέρετε στο email επιβεβαίωσης από την fly4u.

Με την ολοκλήρωση του online check in πρέπει να εκτυπώσετε και να έχετε μαζί σας την επιβεβαίωση του online check in και τα ταξιδιωτικά σας έγραφα κατά την προσέλευσή σας στο αεροδρόμιο.

Πρέπει να είστε 1-2 ώρες πριν την πτήση σας στο αεροδρόμιο και οπωσδήποτε με το άνοιγμα της πτήσης να παρουσιαστείτε αμέσως στην εταιρία που ταξιδεύετε και να παραδώσετε τις αποσκευές σας.
Έτσι κερδίζετε με το online check in και την έγκυρη άφιξή σας στο αεροδρόμιο:
– Την θέση που θέλετε να καθίσετε μέσα στο αεροπλάνο.
– Σίγουρη επιβίβαση στην πτήση που έχετε κρατήσει.
– Έχετε χρόνο να παραδώσετε άνετα και να προσέξτε ότι σε όλες τις αποσκευές σας που παραδίδετε στην αεροπορική εταιρία έχει τοποθετηθεί ετικέτα με την πόλη προορισμού σας.
Έτσι αποφεύγετε το να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς αποσκευές.

Μην εμφανίζεστε σε μια πτήση τελευταία ώρα διότι κινδυνεύετε να χάσετε την πτήση.
Κάθε αεροπορική εταιρία έχει το δικαίωμα να μην σας δεχτεί στην πτήση της αν η εμφάνισή σας είναι εντός είκοσι λεπτών πριν την αναχώρηση της.

Είμαστε κοντά σας κάθε λεπτό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ