195€

ΚΡΑΚΟΒΙΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ Αεροπορικως

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κρακοβία 4 ημέρες

 

1η μέρα | ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μπρατισλάβα. Άφιξη και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Πολωνίας στο παρελθόν, την Κρακοβία. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης με την συνοδεία του αρχηγού.

 

2η μέρα | ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΑ ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε την μεγάλη μεσαιωνική πλατεία με την εκκλησία Μαριάτσκι αφιερωμένη στην Παναγία. Στην πλατεία επίσης θα δούμε το αναγεννησιακού ρυθμού κτίριο Σουκιένιτσε γύρω από το οποίο παλαιότερα γινόταν το παζάρι της πόλης. Σήμερα πάρα πολλές εκθέσεις αλλά και υπαίθρια bazaar διοργανώνονται γύρω του. Έπειτα αναχώρηση για την Βιελίτσκα όπου τα αλατωρυχεία της αποτελούν σήμερα την ζωντανή απόδειξη του πανέμορφου και ιδιαίτερου κόσμου μας. Στις υπόγειες στοές του αρκετά εκατοντάδες μέτρα χαμηλότερα από την επιφάνεια της γης, θα δούμε εκκλησίες ολόκληρες σκαλιστές πάνω στο αλάτι, αίθουσες συναυλιών, ομοιώματα του Ιησού, πάγκους, Αγίες Τράπεζες, όλα φτιαγμένα και σκαλισμένα πάνω στο αλάτι. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο

 

3η μέρα | ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΖΑΚΟΠΑΝΕ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Ζακοπάνε, που σήμερα θεωρείται η «χειμερινήπρωτεύουσα» της Πολωνίας και είναι μια πόλη που αναβαθμίζει συνεχώς τις τουριστικές υπηρεσίες. Τα ξενοδοχεία πολυτελείας δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα των Αλπεων, μερικά έχουν εξοπλιστεί με κέντρα spa, ακολουθώντας την τάση της εποχής. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το Tatra Museum, όπου μπορείτε να δείτε μια πλούσια συλλογή αντικειμένων καθημερινής χρήσης. Μπορείτε επίσης να περπατήσετε στον πεζόδρομο του Zakopane με τα πολλά μαγαζιά και τις ταβέρνες, όπου θα βρείτε και τα παραδοσιακά τοπικά τυριά. Τα χιονοδρομικά κέντρα γύρω από το Ζακοπάνε μετράνε περισσότερα από 100 χρόνια ζωής γι αυτό άλλωστε η μικρή πόλη θεωρείται η χειμωνιάτικη πρωτεύουσα της Πολωνίας. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Προαιρετική ΖΑΚΟΠΑΝΕ

Τιμή ενήλικα 30€/Παιδί 2 έως 12, 20€

 

4η μέρα | ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΟΥΣΒΙΤΣ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και θα επισκεφθούμε το ειδικά διαμορφωμένο μουσειακό χώρο του Άουσβιτς / Μπιρκενάου, όπου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ιστορίας έλαβε χώρα από τους Ναζί και πάνω από 2.000.000 άτομα βρήκαν το θάνατο. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για την Μπρατισλάβα. Άφιξη και θα ξεκινήσουμε με μια περιήγηση του Staremestro, της παλιάς πόλης, της οποίας μεγάλο μέρος είναι πεζοδρομημένο, του καθεδρικού του Αγίου Μαρτίνου, του αρχιεπισκοπικού μεγάρου, της εθνικής πινακοθήκης, του θεάτρου και του εθνικού μουσείου. Χρόνος στη διάθεσή σας για να περπατήσετε στην πόλη, να απολαύσετε τον καφέ σας στις όχθες του Δούναβη ή να χαρείτε την γοητεία των τεράστιων εμπορικών κέντρων της, με διεθνούς φήμης μπουτίκ. Στην συνέχεια αποχαιρετιστήριο γλέντι με ελληνική μουσική. Τέλος μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει:


Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Φώτα

27.12.2017


ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • > Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο καθ” όλητη διάρκεια της εκδρομής
  • > Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • > Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  • > Αρχηγό-συνοδό της εκδρομής
  • > Περιηγήσεις-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • > Ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • > Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • > Εισιτήρια πλοίων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Είμαστε κοντά σας κάθε λεπτό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

2015-11-09
Το γραφείο μας μπορεί να σας προμηθεύσει φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια εντός Ελλάδας και στις γραμμές Ελλάδα-Ιταλία και αντίστροφα.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ