Από 99€

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ολο το Καλοκαίρι 5 ΗΜΕΡΕΣ Οδικως

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Λάρισα, Βόλος, Κατερίνη, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Κομοτηνή, Ξάνθη

Πρόγραμμα εκδρομής

Πρόγραμμα εκδρομής

 • 1η ημέρα

  Αναχώρηση από την πόλη μας με προορισμό τα σύνορα των Κήπων. Μετά τις απαραίτητες στάσεις που γίνονται καθ’ οδών φτάνουμε στα σύνορα των Κήπων τα ξημερώματα.

 • 2η ημέρα

  Άφιξη τα ξημερώματα στα σύνορα των Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων – ταυτοτήτων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια φθάνουμε στη Ραιδεστό όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Αναχώρηση μετά το φαγητό και άφιξη στην Πόλη των ονείρων μας το πρωί. Μετά από τον καιρό την πανδημίας ήρθε η ώρα να επιβιβαστούμε σε καράβι για να κάνουμε την όμορφη κρουαζιέρα μας, να νοσταλγήσουμε και να χαλαρώσουμε από το ταξίδι, στα στενά του Βοσπόρου, η οποία φυσικά είναι προαιρετική. Στη συνέχεια μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ περιήγηση στην Πόλη και προαιρετική διασκέδαση στη παραδοσιακή περιοχή Κουμ-Καπί για φαγητό με ζωντανή μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 • 3η ημέρα

  Πρωινό και αναχώρηση με το λεωφορείο για την Ασιατική Πλευρά της Πόλης απ’ όπου θα πάρουμε το ιδιωτικό καράβι από το Bostanci για να μεταβούμε στα πανέμορφα διαμαντένια Πριγκηπόνησα ξεκινώντας από το νησί της Χάλκης όπου και θα επισκεφθούμε την περίφημη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας με το νησί της Πριγκήπου όπου θα έχουμε και αρκετό ελεύθερο χρόνο για βόλτες και φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση σε πλωτό μαγαζί με χανουμάκια και χορευτές, φαγητό και απεριόριστο ποτό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 • 4η ημέρα

  Πρωινό και αναχώρηση για να μεταβούμε στην Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Ακολούθως θα μεταβούμε στο Ιστορικό Κέντρο για επίσκεψη στη θρυλική Αγιά Σοφιά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Βασιλική Κιστέρνα του Ιουστινιανού, τον Ιππόδρομο και με τα πόδια θα καταλήξουμε στο Καπαλί Τσαρσί για τις αγορές μας απ’ όπου θα αναχωρήσουμε για να συνεχίσουμε τις αγορές μας στην Αιγυπτιακή Αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση στην πλατεία Ταξίμ και στον πεζόδρομο της Istiklal. Διανυκτέρευση.

 • 5η ημέρα

  Πρωινό στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση των αποσκευών στο λεωφορείο και αναχώρηση για να μεταβούμε στο Φανάρι όπου θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ναό του Αγ.Γεωργίου. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα σύνορα των Κήπων. Στάση στη Ραιδεστό για φαγητό. Επιστροφή στην πόλη μας αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Σημειώσεις :
– Υπάρχει δυνατότητα και για αεροπορική εκδρομή από Αθήνα κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας
– Στο πρόγραμμα με τις δύο διανυκτερεύσεις, δεν πραγματοποιείται η 3η ημέρα του προγράμματος, δηλαδή η προαιρετική εκδρομή στα Πριγκηπόνησσα.

 •  

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 
 • Βόλτα και γρήγορο φαγητό δίπλα από τ
 •  

   

  ΒΟΛΟΣ (ΠΥΛΗ ΛΙΜΑΝΙΟΥ)

  / KΑΡΔΙΤΣΑ (ΚΤΕΛ KΑΡΔΙΤΣΑΣ)

  / ΤΡΙΚΑΛΑ (ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

   

   

  19:00

   

   

  ΛΑΡΙΣΑ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ)

   

   

  20:00

   

   

  ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΤΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

   

   

  21:00

   

   

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΠΛ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)

   

   

  23:00

   

   

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)

   

   

  23:30

   

   

  ΣΕΡΡΕΣ (NEW YORK / ΛΕΥΚΩΝΑΣ)

   

   

  00:00

   

   

  ΚΑΒΑΛΑ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)

   

   

  01:00

   

   

  ΞΑΝΘΗ (FRESCO)

   

   

  02:15

   

   

  ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ΣΠΑΘΙ)

   

   

  03:30

     

 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει:


ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ:

 • > Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο καθ” όλητη διάρκεια της εκδρομής
 • > Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • > Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
 • > Αρχηγό-συνοδό της εκδρομής
 • > Περιηγήσεις-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • > Ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • > Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
 • > Εισιτήρια πλοίων και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Είμαστε κοντά σας κάθε λεπτό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

2015-11-09
Το γραφείο μας μπορεί να σας προμηθεύσει φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια εντός Ελλάδας και στις γραμμές Ελλάδα-Ιταλία και αντίστροφα.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ