ΕΝΤΥΠΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FLY4U.GR

*Πώς να ξέρω αν η κράτησή μου έγινε οριστικά:
Παράκληση να είστε προσεκτικοί στην εισαγωγή του email σας στην κράτηση που κάνετε διότι σ’αυτό το email θα λάβετε την απάντηση ότι δημιουργήσατε μια κράτηση στο σύστημα on line κρατήσεων της www.fly4u.gr και o υπεύθυνος έκδοσης εισιτηρίων της fly4u.gr  θα σας στείλει με απάντηση με email την on line κράτησή σας με αριθμούς εισιτηρίων και όλες τις πληροφορίες της πτήσης σας.
Θα λάβετε επίσης ΑΠΕ (απόδειξη πώλησης εισιτηρίων ) που είναι και τιμολόγιο με το σύνολο των χρημάτων που θα χρεώσουμε στην πιστωτική σας κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα ή ταμειακά στα γραφεία της fly4u.gr.
Εδώ σας ενημερώνουμε ότι η αεροπορική εταιρία αν είναι χαμηλού κόστους θα πρέπει να κάνετε check in όπως και  δίπορτε 2 ημέρες πριν την πτήση σας από το site της αεροπορικής εταιρίας ή αυτό γίνεται και από το δικό μας site.
Σε κάθε περίπτωση αν δεν λάβετε email  με τα στοιχεία που σας προαναφέραμε εντός σαράντα πέντε λεπτών μετά την δημιουργία της online κράτησή σας παράκληση να μας στείλετε email  [email protected] .
 
*Έχασα το email της fly4u.gr με την κράτησή μου ή έχασα την εκτύπωση που μου δώσατε με την κράτησή μου στο γραφείο σας:
 
Μην ανησυχείτε με email [email protected] στείλτε μας το ονοματεπώνυμο του επιβάτη και ημερομηνία αναχώρησης  και αμέσως η εξυπηρέτηση πελατών θα σας στείλει την κράτησή σας στο email σας ή στο fax σας.

Είμαστε κοντά σας κάθε λεπτό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ