ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Το πρώτο που πρέπει να ορίσετε είναι η ημερομηνία ταξιδιού σας και όσο το δυνατόν πιο νωρίς για να πετύχετε καλύτερες τιμές από τις αεροπορικές εταιρείες που κάνουν προσφορές τιμών ή και από τις δικές μας προσφορές από το early booking.
Το δεύτερο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε και να επιλέξετε :
- Αν στην πτήση σας υπάρχουν περισσότερα άτομα του ενός που ταξιδεύουν μερικές συμβουλές (καρποί από την εμπειρία μας των τόσων ετών στον χώρο):
*- Κάντε αναζήτηση πρώτα για ένα άτομο.
Σημειώστε την τιμή που βρίσκετε.
Κατόπιν κάντε αναζήτηση για 2 άτομα ή για 3 άτομα ή για 4 άτομα ανάλογα πόσα άτομα είστε για την συγκεκριμένη πτήση και συγκρίνετε την τιμή που βρίσκετε στην πρώτη αναζήτηση του ενός επιβάτη.
π.χ.:
Αν είστε 3 άτομα και με την πρώτη αναζήτηση για 1 επιβάτη Αθήνα-Λονδίνο βρίσκετε μια τιμή αεροπορικού εισιτηρίου 50 ευρώ το άτομο.
Με την αναζήτηση και των 3 ατόμων μαζί έχετε ένα αποτέλεσμα συνολικά των 210 ευρώ δηλαδή 70 ευρώ το άτομο.
Να επανέλθετε και να κάνετε αναζήτηση εκ νέου για 1 ή 2 άτομα μήπως και βρείτε την τιμή των 50 ευρώ.
Τι κερδίζετε:
Το 1 ή και τα 2 άτομα να ταξιδεύσουν με 50 ευρώ την διαδρομή Αθήνα-Λονδίνο και το 3 άτομο με 70 ευρώ κέρδος = 40 ευρώ.
Όλα τα ανωτέρω προϋποθέτουν διαφορετικές κρατήσεις για κάθε διαφορετική τιμή και προσοχή ο αριθμός πτήσης και η ημερομηνία πτήσης να είναι την ίδια ημέρα και ώρα οπότε και οι 3 επιβάτες να ταξιδέψουν μαζί!!!

Αν στην πτήση σας υπάρχουν και παιδιά να δώσετε σωστά τα στοιχεία τους.
Βρέφος από 0-2 ετών,παιδί από 2-12 ετών.

- Επιλέξτε Πτήση Με Επιστροφή ή Απλή Μετάβαση.
- Πολλαπλοί Προορισμοί όταν η επιστροφή σας είναι διαφορετική από τον τόπο προορισμού σας π.χ. αναχώρηση Αθήνα Παρίσι και η επιστροφή θα είναι Βρυξέλλες Αθήνα.
-Προχωρημένη Αναζήτηση
Η Προχωρημένη Αναζήτηση αφορά Περισσότερες Επιλογές Εύρεσης
-Εμφάνισει όλων των Ναύλων.
-Πτήσεις που υπόκεινται σε ακύρωση δηλαδή τιμές αεροπορικών εισιτηρίων που μπορούν να ακυρωθούν σε περίπτωση ακύρωσης του ταξιδιού σας.
-Επιλογή αεροπορικής εταιρίας.
-Εδώ μπορείτε να επιλέξετε και την επιθυμητή αεροπορική εταιρία που θέλετε να ταξιδεύσετε ή περισσότερες από μία.
-Ευέλικτες Ημερομηνίες από την πιθανή ημερομηνία ταξιδιού σας να το σημειώνετε στην φόρμα αναζήτησης και ίσως πετύχετε καλύτερη τιμή σε διαφορετικές ημερομηνίες +/- 3 ημέρες του ταξιδιού σας για φθηνότερες τιμές.
- Συνδυάστε Πτήσεις.
Όλες οι Πτήσεις:
Εδώ η μηχανή αναζήτησης της fly4u.gr σας παρουσιάζει όλες τις πτήσεις που υπάρχουν για τις ημερομηνίες ταξιδίου που επιλέξατε με τα «καθαρά» δρομολόγια της κάθε αεροπορικής εταιρίας και με Πολλαπλές Εταιρίες όπου σας παρουσιάζει συνδυασμούς Πτήσεων και Ναύλων διάφορων αεροπορικών εταιριών με στόχο την εύρεση φθηνότερης τιμής.

Συνδυάστε Πτήσεις:
Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη επιλογή για δρομολόγια εντός Ελλάδας και Ευρώπης και όχι για Υπερατλαντικές Πτήσεις όπως για από προς Αμερική-Αυστραλία-Αφρική-Ασία.
Αυτή η επιλογή σας βοηθά στην εύρεση καλύτερης τιμής σε σχέση Ώρα Πτήσης-Τιμή Πτήσης.
Κλασικό παράδειγμα είναι το αυθημερόν ταξίδι σας Θες/νίκη-Αθήνα-Θες/νίκη και αντίστροφα.

Προσοχή στα αποτελέσματα με επιστροφή κυρίως για εντός Ευρώπης:
Όταν κάνετε μια αναζήτηση και η μηχανή αναζήτησης σας δίνει:
- Αεροπορική Εταιρία Χαμηλού Κόστους (LCC) στην μετάβαση και στην επιστροφή του ταξιδιού σας.
- Αεροπορική Εταιρία Χαμηλού Κόστους (LCC) στην μετάβαση και Κανονική Αεροπορική Εταιρία (AEGEAN AIR,LUFTHANSA κα) στην επιστροφή και αντίστροφα.

Θα ήταν φρόνιμο από μέρους σας σε παρόμοιες περιπτώσεις να επανέλθετε στην αναζήτηση πτήσεων και να κάνετε ξέχωρη κράτηση-έκδοση για την μετάβαση και ξέχωρη κράτηση-έκδοση για την επιστροφή σας δηλαδή τα δύο one way εισιτήρια να κάνουν ένα αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής.

Ρωτήστε μας για όποια απορία έχετε στο 2321055190
- WIND 6973667292
- VODAFONE 6944310855
- COSMOTE 698 0810236
ανάλογα με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που κατέχετε.

"ΠΡΟΣΟΧΗ"
Οι περισσότεροι ναύλοι των αεροπορικών εταιριών (χαμηλοί ναύλοι προσφορών) δεν αλλάζουν ημερομηνία ταξιδιού ή αλλάζουν με μεγάλες απώλειες χρημάτων που σημαίνει ότι πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι για τις ημερομηνίες ταξιδιού σας

Εναλλακτική λύση συμπληρώστε την φόρμα στον σύνδεσμο:"FLY4U.GR Ειδοποίηση Τιμών Εισιτηριών" 
Όταν θα κάνετε αναζήτηση δρομολογίων και τιμών, αν εξαρχής δεν βρείτε τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα ή αντιμετωπίσετε κάποιο
πρόβλημα (ένα πολύπλοκο δρομολόγιο ή ένας δύσκολος προορισμός Αμερικής, Ασίας, Αφρικής, Αυστραλία κα) παράκληση να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο  2321055190
- COSMOTE 698 0810236
- VODAFONE 6944310855
- WIND 6973667292
ανάλογα με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που κατέχετε και πρόθυμα ένας Σύμβουλός μας θα σας εξυπηρετήσει και θα βρει την καλύτερη λύση για εσάς.

 

Είμαστε κοντά σας κάθε λεπτό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ