ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

*Παραστατικά που εκδίδονται με την έκδοση αεροπορικού εισιτηρίου:

Κατά την διάρκεια δημιουργίας μιας αεροπορικής κράτησης ζητούνται τα στοιχεία όπου θέλετε να εκδώσουμε την ΑΠΕ(απόδειξη πώλησης εισιτηρίου).
Μια ΑΠΕ μπορεί να εκδοθεί σε όνομα άσχετο της αεροπορικής κράτησης ή στο άτομο που εξοφλεί το αναγραφόμενο ποσό της.
Η ΑΠΕ είναι ένα ειδικό φορολογικό στοιχείο που εκδίδετε για κάθε αγορά αεροπορικού εισιτηρίου για έναν ιδιώτη ή ατομική επιχείρηση ή ακόμη και για μία εταιρία.
Με την έκδοση μιας ΑΠΕ δεν χρειάζεστε Τιμολόγιο διότι η ίδια η ΑΠΕ επέχει θέσει Τιμολογίου.
Αυτόματα με την έκδοση του αεροπορικού εισιτηρίου το σύστημά μας στέλνει με e-mail την επιβεβαίωση της κράτησής σας με τους αριθμούς εισιτηρίων σας και ταυτόχρονα την ΑΠΕ στα στοιχεία που έχετε δηλώσει και επιθυμείτε την έκδοσή της.
Προσοχή η αποστολή της ΑΠΕ με e-mail  γίνετε με αποστολή τριών αρχείων τα οποία πρέπει να φυλαχτούν σε χώρο του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή μήπως και χρειαστούν σε μεταγενέστερο χρόνο.
Το αρχείο PDF μπορείτε να το εκτυπώσετε για καταχώρηση στα βιβλία της επιχείρησής σας  ή για κάθε άλλο ιδιωτικό λόγο.
Σε περίπτωση απώλειας της ΑΠΕ μπορείτε να ξανά εκτυπώσετε το αρχείο PDF.
Σε περίπτωση απώλειας του e-mail της ΑΠΕ ή την μη παραλαβή του αρχείου επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών με email   [email protected] και θα σας σταλεί το αρχείο της ΑΠΕ στο e-mail που επιθυμείτε.
 
*Παραστατικά που εκδίδονται για αλλαγή αεροπορικής κράτησης:

Στην περίπτωση αλλαγής αεροπορικής κράτησης εκδίδετε επίσης ΑΠΕ και αποστολή με e-mail.
Αν η αλλαγή της κράτηση είναι χρηματικά μηδενική (μηδενικό reissue) δεν χρειάζεται έκδοση ΑΠΕ.
 
*Παραστατικά που εκδίδονται για ακύρωση αεροπορικής κράτησης:

Στην περίπτωση ακύρωσης αεροπορικής κράτησης για την οποία έχει εκδοθεί ΑΠΕ εκδίδουμε την ΠΑΕ (πιστωτικό ακύρωσης εισιτηρίου) όπου αναγράφονται τα ποσά που πρέπει να σας επιστραφούν.
Τα ποσά επιστροφής προκύπτουν από έγραφα της εκάστοτε αεροπορικής εταιρίας τα οποία ανά πάσα στιγμή είναι στην διάθεσή σας
 
*Παραστατικά που εκδίδονται με την έκδοση -αλλαγή–ακύρωση αεροπορικού εισιτηρίου εταιρίας χαμηλού κόστους (LOW COST CARRIERS):

Στην περίπτωση που εκδίδετε εισιτήριο αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους την ΑΠΕ πρέπει να την ζητήσετε από την εταιρία μας.
Η fly4u.gr θα εκδώσει σε αυτήν την περίπτωση επιπλέον στην ΑΠΕ τα έξοδα εξυπηρέτησης (service fee)  που είναι αρκετά μικρό ποσό.
Αλλαγές και ακυρώσεις σε εισιτήρια αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους δεν γίνονται οπότε δεν υπάρχει υποχρέωση έκδοσης παραστατικού και από την fly4u.gr

Είμαστε κοντά σας κάθε λεπτό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ