ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

*Πώς να ξέρω πόσες και πόσα κιλά δικαιούμαι αποσκευές:
 
Τι συνήθως ισχύει για τις περισσότερες αεροπορικές εταιρίες :
*Αποσκευές εντός καμπίνας του αεροπλάνου.
Συνήθως σε κανονικές ή charters πτήσεις ο επιβάτης δικαιούται μια χειραποσκευή 8-10 kg το άτομο με διαστάσεις όχι πέραν των 50 χ 35χ25 cm.
Τα μωρά κανονικά δεν δικαιούνται χειραποσκευή αλλά ένας μικρός σάκος με τα απαραίτητα του μωρού θα γίνει δεκτός από όλες τις αεροπορικές εταιρίες.
στον ειδικό αποθηκευτικό χώρο του αεροπλάνου.
Για όλες τις πτήσεις η fly74u.gr αναγράφει τα κιλά στην επιβεβαίωση κράτησης που θα σας στείλει με email.
Συνήθως τελευταία όλες οι αεροπορικές εταιρίες δέχονται μια αποσκευή έως 20 με 23 kg εκτός μεγάλων υπερατλαντικών πτήσεων όπου δέχονται έως και 2 βαλίτσες από 23 kg η κάθε μία.
Σας υπενθυμίζουμε ότι στις χειραποσκευές σας και αποσκευές σας ποτέ να μην βάζετε αντικείμενα με υγρά,κρεμώδη περιεχόμενα ή αιχμηρά,εύλεκτα,ραδιενεργά,εκρηκτικά,επικύνδηνα αέρια και ότι άλλο μπορεί να απολύσει την ομαλή πτήση του αεροπλάνου.
 
*Έχω επιπλέον κιλά σε μια αεροπορική πτήση ή έχω ιδιαίτερο για σπορ ή μουσικό ή άλλο εξοπλισμό:
 
Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε με email [email protected] δίνοντας μας στοιχεία της κράτησής σας ή με πια αεροπορική εταιρία θα πραγματοποιήσετε την πτήση σας και εμείς αφού έρθουμε σε επαφή με την αεροπορική εταιρία θα σας ενημερώσουμε πόσο στοιχίζουν τα επιπλέον κιλά σας (πάντα με μια επιφύλαξη από μέρους της fly4u.gr  διότι η πληρωμή γίνετε στην αεροπορική εταιρία στο αεροδρόμιο και η ευθύνη χρέωσης είναι δική της).
 Σας γνωρίζουμε ακόμη ότι η αεροπορική εταιρία μπορεί να μη απαντήσει έγκαιρα με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας.
 
*Πρέπει να παραλάβω τις αποσκευές μου σε μια διασταύρωση μίας αεροπορικής πτήσης;
 
Αν η αεροπορική εταιρία είναι η ίδια ή συνεργάζεται με την πρώτη αεροπορική εταιρία και σ όλη την διαδρομή αν υπάρχει διασταύρωση  τις αποσκευές σας θα τις παραλάβετε στο τελικό προορισμό σας.
Σε κάθε περίπτωση δεν είναι κακό να μας ρωτήσετε εμάς πριν την αναχώρησή σας ή το άτομο που σας κάνει το check in  αποσκευών σας στο αεροδρόμιο για τον τόπο παραλαβής των αποσκευών σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ    μόνον στις  Η.Π.Α στον πρώτο σταθμό άφιξή σας άσχετα αν είναι ο τελικό σας προορισμός ή διασταύρωση πρέπει να περάσετε από το τελωνείο που σημαίνει ότι πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και σε περίπτωση διασταύρωσης να περάσετε τελωνείο και να ξαναπαραδώσεται τις αποσκευές σας στην αεροπορική εταιρία.
 
*Πώς να μεταφέρω ένα εύθραυστο αντικείμενο σε αεροπορική πτήση:
 
Πριν να κάνετε μία κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου ή και αν έχετε κάνει την κράτησή σας ήδη
στείλτε μας email   [email protected] και ενημερώστε την υποστήριξη πελατών για το εύθραυστο αντικείμενο που θέλετε να έχετε στην αεροπορική σας πτήση τις διαστάσεις του και το βάρος του το ονοματεπώνυμο του επιβάτη και την αεροπορική εταιρία και την ημερομηνία ταξιδίου και θα σας ενημερώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για το αν είναι δυνατή η μεταφορά του αντικειμένου σας και τι κοστίζει.
Προσοχή να μας ενημερώσετε το δυνατόν συντομότερα διότι οι αεροπορικές εταιρίες μερικές φορές ενημερώνουν με κάποια καθυστέρηση και δεν θα είναι δυνατή η ενημέρωσή σας και σας ενημερώνουμε επίσης ότι το κόστος  της μεταφοράς θα πληρωθεί στην αεροπορική εταιρία στο αεροδρόμιο πριν την αναχώρηση.
 
*Έχασα τις αποσκευές μου και δεν γνωρίζω που βρίσκονται τι πρέπει να κάνω;
 
Η πρώτη ενέργεια που πρέπει να γίνει από μέρους σας είναι να μεταβείτε στην αεροπορική εταιρία που ταξιδεύετε και να συμπληρώσετε ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ.
Στο ίδιο σημείο που θα γίνει η δήλωση απώλειας να ζητήσετε τηλέφωνα επικοινωνίας για την παρακολούθηση της διαδικασίας εύρεσης των αποσκευών σας.
Εδώ να γνωρίζετε ότι η fly4u.gr δεν φέρει καμία ευθύνη απώλειας αποσκευών ή κάθε άλλου αντικειμένου σας σε αεροπορική πτήση διότι είναι έργο αποκλειστικά της αεροπορικής εταιρίας.
Σε κάθε περίπτωση μην μεταφέρετε εντός αποσκευών σας αντικείμενα μεγάλης αξίας (ακριβά κοσμήματα-ακριβά ρούχα-ακριβές φωτογραφικές μηχανές-πολύτιμους λίθους κα).

Είμαστε κοντά σας κάθε λεπτό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ